Col·laboració amb la cantant LUNA KI / Enregistrament de veus per a dues peçes del seu nou disc CL34N

(Febrer de 2022) L’alumne d’Espaiart, Àlex Morillo Gatell, ens ha regalat una composició de flauta travessera que pots veure aquí Festival de flautes


EA curs 19-20 COVID19


T’enyorem, et cantem ” Corals Musicorum – ESPLUGUES TELEVISIÓ”


T’enyorem, et cantem: El cor de la Nit, SOM·night i Musicorum 2020


Mostra de dansa Nadal 2018


Vídeo resum del 2018 d’espaiart


Vídeo promocional de l’obra EL PARTIT, fruit del 7è STAGE DE TEATRE MUSICAL, per a la representació al Kursaal de Manresa.

https://fb.watch/bFECtp4S5R/


 

Acte inaugural del curs 2016-2017 de l’Esmuc 


Representació de “SERÀ DEMÀ, basat en el musical d’Annie” a la Sala de Petit Format de Castellar del Vallès, com a resultat del 8è STAGE DE TEATRE MUSICAL d’Espaiart. Direcció: Adrià Aguilera, Júlia Bonjoch i Sílvia Sanfeliu.


Actuacions d’estiu de final del curs 16/17. Moment emocionant amb Marina Vera interpretant la peça Nuvole Bianche de Ludovico Einaudi. 


Representació de l’òpera Brundibár per part de la formació vocal SOM·night com a cor d’escena i solistes al Teatre Lliure, emmarcada dins del Festival Grec de Barcelona.


Espaiart, 10 anys a escena! Concert de cloenda d’aniversari a la Plaça de Mirador de Castellar del Vallès amb la col·laboració especial d’Elena Gadel


Concert Musical Participatiu 2016 “Grans èxits” a Tarragona. (Amb Sònia Gatell com directora preparadora de cor i amb la col·laboració especial de l’alumne, Guillem Gaitán, en el personatge de Simba).


Flashmob a la Clínica Dental Park Castellar a càrrec de SOM·night


Entrevista a l’Àlex Morillo, alumne de l’Escola d’Arts Escèniques Espaiart de Castellar, per la seva participació al doblatge d’Angry Birds (juntament amb la Júlia Ribes i la Júlia Barragán)


Assaig de la cançó “Fan de tu” del grup Màia amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, el grup CLAMS i les corals Musicorum, SOM·night i El cor de la nit (febrer 2016)

https://vimeo.com/154069982


Felicitació de Nadal (Corals Musicorum) 2015


Espaiart amb La Marató 2015


DEL SOMNI A LA VEU, Concert de cloenda de la Setmana de Cant Coral de l’Hospitalet – 24/05/2015

Lloc: Auditori Barrades
Canten: El Cor de la Nit i SOM·night
Piano: Adrià Aguilera
Direcció: Sònia Gatell


Espaiart, 10 anys a escena! (curs 2015-2016)


La nostra escola, amb les veus d’El cor de la nit, va participar en la gravació d’un videoclip per ajudar l’associació TODOS CON ALEIX I MAX CONTRA LA HISTIOCITOSIS, un tipus de càncer infantil que per estar poc estès no entra dins els programes de subvenció pel seu estudi. Massa pocs nens és sens dubte una expressió errònia… Si fos el teu fill, seria tots els nens del món. Mira el videoclip, clica “M’agrada” i fes-ne difusió. Un gest molt petit per ajudar a grans persones.


Vídeo presentació de l’espectacle “Del somni a la veu” (2015)


Treball final de MANETES (el juliol a Espaiart) (2014)


Over the Moon | Flashmob Moments d’Amor (Seasons of Love)

Over the Moon presenta el Flashmob que es va cel·lebrar el dissabte 23 de febrer a les 12h al Centre Comercial Las Arenas de Barcelona, amb l’assistència de més de 250 persones. Entre tots vam crear un moment d’amor irrepetible. Moltes gràcies a tots!

Víctor Estévez, Elena Gadel, Ivan Labanda, Patrícia Paisal, David Pintó i Xavier Torras

 


Bones festes!


Què significa per tu Espaiart? (2014)


Primer curt d’EA (2013)