Tallers d’estiu

Espaiart ofereix tallers d’estiu pensats per oferir un servei especialitzat i concret com un STAGE DE TEATRE MUSICAL pels amants del gènere; STAGE DE TREBALL DE CÀMERA per treballar la interpretació en cinema i televisió i TOCA L’ESTIU pels que volen aprofitar el seu temps amb l’instrument.

STAGE DE TEATRE MUSICAL (de 1r de primària a ESO)

9 anys d’experiència avalen aquest curs de TEATRE MUSICAL que es basa en la tècnica, interpretació vocal i teatral amb apunts de dansa i moviment escènic.

El curs tindrà una durada de 4 setmanes. Obligatori 4 setmanes.

Aquest Stage finalitzarà amb un concert/espectacle dels alumnes amb la possibilitat de fer altres representacions en diferents teatres de Catalunya.

Al juliol de 2010 es programa el 1er STAGE de Teatre musical que ara arriba a la seva 9 edició. Per Espaiart han passat els millors professionals com Xavier Torras, Anna Mateo, Laia Piró, Silvia Sanfeliu, Patricia Paisal, Ivan Labanda, Júlia Bonjoch… i s’han presentat espectacles basats en El Rei Lleó, Mamma Mia, Matilda, El mag d’Oz, Sister Act, Chicago…

TÈCNICA, INTERPRETACIÓ, MOVIMENT… amb els millors professionals!

STAGE DE TREBALL DE CÀMERA (ESO/BATXILLERAT)

Iniciar-se en el món de la interpretació audiovisual a través d’escenes de guions cinematogràfics i televisius, escollides concretament per a cada alumne. Ens endinsarem en el món i els conflictes i situacions de cadascun dels personatges.

Intensiu per començar a tastar les eines per al món audiovisual i les particularitats de les tècniques interpretatives d’aquest mitjà.

Al final d’aquest STAGE els alumnes tindran un BOOK on hi haurà registrades totes les escenes treballades durant les quatre setmanes.

El curs tindrà una durada de 4 setmanes. Obligatori 4 setmanes.

VINE I ENQUADRA LA TEVA ESCENA!

TOCA L’ESTIU! (per a totes les edats)

Vols continuar estudiant el teu instrument o vols començar-ne un de nou? Aquest juliol Espaiart és el teu lloc! T’oferim la possibilitat de fer classes d’instrument durant l’època d’estiu per aprofitar al màxim el temps lliure.

TOCAR, SENTIR, EXPERIMENTAR… un espai fresc per tu i el teu instrument!