Espaiart ofereix tallers d’estiu pensats per oferir un servei especialitzat i concret com un STAGE DE TEATRE MUSICAL pels amants del gènere i TOCA L’ESTIU pels que volen aprofitar el seu temps amb l’instrument.

TOCA L’ESTIU! (per a totes les edats)

Vols continuar estudiant el teu instrument o vols començar-ne un de nou? Aquest juliol Espaiart és el teu lloc! T’oferim la possibilitat de fer classes d’instrument durant l’època d’estiu per aprofitar al màxim el temps lliure.

TOCAR, SENTIR, EXPERIMENTAR… un espai fresc per tu i el teu instrument!

TASTET VOCAL! (adults a partir de 18 anys)

Intensiu de cant on treballarem tècnica vocal, interpretació i escena des de la cançó i elq ue aquesta vol trametre.

CANTAR, EXPRESSAR, COMUNICAR… una estona de temps per estimar qui ets!

STAGE DE TEATRE MUSICAL

Més de 12 anys d’experiència avalen aquest curs de TEATRE MUSICAL que es basa en la tècnica, interpretació vocal i teatral amb apunts de dansa i moviment escènic.

El curs tindrà una durada de 4 setmanes. Obligatori 4 setmanes.

Aquest Stage finalitzarà amb un concert/espectacle dels alumnes amb la possibilitat de fer altres representacions en diferents teatres de Catalunya.

Per Espaiart han passat els millors professionals com Xavier Torras, Anna Mateo, Laia Piró, Silvia Sanfeliu, Patricia Paisal, Ivan Labanda, Júlia Bonjoch… i s’han presentat espectacles basats en El Rei Lleó, Mamma Mia, Matilda, El mag d’Oz, Sister Act, Chicago, Grease…

TÈCNICA, INTERPRETACIÓ, MOVIMENT

Un nou repte, un juliol més; QUE ENS EMOCIONI L’STAGE!