Tallers d’estiu

Espaiart ofereix tallers d’estiu pensats per oferir un servei especialitzat i concret (MANETES per els més petits; STAGE DE TEATRE MUSICAL pels amants del gènere; TOCA L’ESTIU pels que volen aprofitar el seu temps).

 

MANETES (de P3 a 2n de Primària)

Del 26 de juny a 28 de juliol (segons demanda).

Un any més, Espaiart t’ofereix la possibilitat de fer un taller d’estiu diferent, un espai personalitzat i acollidor on el teu fill/a podrà passar una bona estona amb la finalitat de mostrar un curtmetratge creat íntegrament per a ells/es. Per aconseguir-ho farem servir la música, el teatre i les arts plàstiques (escenografia, vestuari, atrezzo…) en un espai plural, dinàmic i cívic.

IMAGINAR, CREAR, JUGAR… perquè junts podem divertir-nos!

 

STAGE DE TEATRE MUSICAL (de 3r a Batxillerat)

 Del 26 de juny al 21 de juliol (obligatori 4 setmanes).

Aquest Stage finalitzarà amb un concert/espectacle dels alumnes els dies 21, 22 i/o 23 de juliol, amb la possibilitat de fer altres representacions en diferents teatres de Catalunya.

8 anys d’experiència avalen aquest curs de TEATRE MUSICAL que es basa en la tècnica, interpretació vocal i teatral amb apunts de dansa i moviment escènic.

Al juliol de 2010 es programa el 1r STAGE de Teatre musical que ara arriba a la seva 7a edició. Per Espaiart han passat els millors professionals com Xavier Torras, Anna Mateo, Laia Piró, Silvia Sanfeliu, Patricia Paisal, Ivan Labanda… i s’han presentat espectacles basats en El Rei Lleó, Mamma Mia, Matilda, El mag d’Oz, Sister Act, Chicago…

  • GRUP 1:  alumnes de 3r a 6è de primària sense experiència.
  • GRUP 2: alumnes de 6è de primària (amb experiència) i alumnes de Secundària i Batxillerat.

TÈCNICA, INTERPRETACIÓ, MOVIMENT… amb els millors professionals!

 

TOCA L’ESTIU! (per a totes les edats)

Del 26 de juny al 28 de juliol.

Vols continuar estudiant el teu instrument o vols començar-ne un de nou? Aquest juliol Espaiart és el teu lloc! T’oferim la possibilitat de fer classes d’instrument durant l’època d’estiu per aprofitar al màxim el temps lliure.

TOCAR, SENTIR, EXPERIMENTAR… un espai fresc per tu i el teu instrument!