Produccions

ENREGISTRAMENTS

  • “Quatre de Cors, Nadales”
  • “El Cor de la Nit”
  • “Músiques des del Port”
  • “Colors de Lluna, Cançons de bressol”
  • “Cançons per pintar el Nadal”
  • “Un dia amb Mary”
  • “Cantata de l’Ànec Frederic”
  • “Conte de Nadal de Charles Dickens”
  • Ludentium (Sant Joan de Déu).

CELEBRACIONS I ESPECTACLES

Oferim l’assessorament i la música en directe per acompanyar qualsevol tipus d’acte per empreses, convencions i altres esdeveniments.

Podem oferir-te tot tipus d’agrupacions instrumentals i vocals així com actors per dirigir tot tipus de cerimònies (casaments, comunions, batejos i també funerals) amb la garantia de professionalitat i experiència que un dia assenyalat necessita. Posa’t en contacte amb nosaltres i farem de la teva celebració un moment diferent, especial i únic, perquè en el dia que ho necessitis, la música d’Espaiart sonarà per a tu.

Espaiart ja compta amb una gran experiència en la producció d’espectacles d’autor o de creació pròpia. És un centre de referència en el context cultural del nostre municipi i també en d’altres arreu de Catalunya, amb una proposta àmplia i variada de concerts, audicions i representacions. [Concerts al Palau de la Música Catalana, l’Auditori de Barcelona, El Gran Teatre del Liceu, la Generalitat de Catalunya,… produccions com Flor de Nit (Dagoll Dagom, 2011 Barcelona), Carmen! (Almeria Teatre, 2014; Barcelona), Brundibár «Un cant a la resistència» (Teatre Lliure – GREC 2017 i 2018; Barcelona), La nit de musicals (Teatre Grec – GREC 2017; Barcelona) i produccions pròpies com monogràfics d’Alan Menken (2010) i John Williams (2013), Del somni a la veu (Auditori Barradas, 2015; l’Hospitalet), Salta al buit! (L’Alternativa, 2017; Sabadell), Conte de Nadal de Charles Dickens (Teatre del Sol, 2016; Sabadell), Love Musicals (Teatre del Sol, 2017; Sabadell), El Partit (L’Alternativa 2017; Sabadell) i (Kursaal «Platea jove», 2017; Manresa)…

Cofundadors amb l’Esbart Teatral de Castellar de la Mostra de Teatre Infantil i Juvenil (2013, 2014, 2015, 2016 i 2017).

Fundació i gestió de la formació simfònica Orquest:art, referent dins del món de la banda sonora, música contemporània i teatre musical, sota la batuta de Xavier Torras.

Fundació i gestió de les Corals Musicorum.