ESPAI ESCOLES ÉS UN PROJECTE “ESPAIART”

Espai Escoles és la línia de serveis gestionats d’Espaiart Castellar S.L., dedicada a les activitats extraescolars.

Els nostres professors i monitors es desplacen als centres on s’han d’impartir els tallers contractats de tal forma que els alumnes no surten del recinte escolar per tal de fer les activitats extraescolars.

Apliquem un sistema de gestió d’acord amb l’esperit que el mou i les accions que s’hi realitzen, amb la voluntat de mantenir la coherència entre la forma de pensar i la manera d’actuar.

Oferim una atenció professional administrativa personalitzada segons l’escola o el centre amb el que treballem, tant per part de direcció, coordinació, com de tota la gestió administrativa que comporta dur a terme el nostre projecte i, en definitiva, el vostre.

Espai Escoles s’ha mantingut sempre fidel al seus objectius: formar als seus alumnes amb valors personals de qualitat a través de les seves activitats artístiques, esportives o de formació.

El personal que forma part d’Espaiart són professionals i compten amb una gran experiència en la seva disciplina. Disposem d’un equip pedagògic encarregat d’elaborar projectes adaptats a les necessitats dels alumnes i dels centres. Aquest equip pedagògic és l’encarregat d’assessorar i recolzar als nostres monitors/es i professors/es, així com fer un seguiment del projecte vetllant pel bon funcionament de l’activitat. També s’elaboren informes als alumnes per tal de dur un seguiment sobre l’evolució i processos maduratius i d’aprenentatge.

Un dels nostres objectius és aconseguir l’excel·lència en els processos comunicatius i de gestió amb els centres amb els que treballem. És per això que a principi de cada curs s’estableixen i es pacten amb els centres i les AFA els circuits més adients per tal de fer la comunicació el més fluida en tots els sentits i d’aquesta forma, agilitar els processos de gestió.

ÀREES ESPECÍFIQUES i ALTRES SERVEIS

Arts escèniques: Música, Teatre i Dansa

Arts plàstiques

Esport

Informàtica

Idiomes

Altres serveis: Ludoteca, Junts fem deures

Aquestes activitats i serveis es poden realitzar en horari de matí, migdia o tarda sempre valorant la seva viabilitat segons les condicions i adaptació a cada centre.

Més informació a: espaiaescoles@espaiart.com / 695 24 21 14