Concert «HARMONIES ENCANTADES» al Calissó Cultural

Calissó Cultural [Cal Calissó]

Dia: 25 de novembre. Hora: 18.30 hores. Lloc: Calissó Cultural Resum de l'esdeveniment: concert per celebrar Santa Cecília (patrona dels músics). La idea és poder fer un petit concert i, d'aquesta manera, contagiar-nos de l'art i la passió que tant ens caracteritza.

Concert «EL CONTE DE NADAL DE CHARLES DICKENS» a l’Espai Tolrà

Plaça de la Fàbrica Nova (Espai Tolrà) Carrer dels Pedrissos, Castellar del Vallès, Barcelona, Espanya

Dia: 2 de desembre. Hora: 12.00 hores. Lloc: Plaça de la Fàbrica Nova Resum de l’esdeveniment: Comerç Castellar compta amb les corals d’Espaiart per donar la benvinguda al mes de desembre. Cantarem el Conte de Nadal de Charles Dickens, envoltats de paradetes de Nadal i Food Trucks. Us animem a gaudir d’un moment tan familiar i màgic amb nosaltres!

Concert de Nadal «STREET MARKET» a Castellar del Vallès

Carrer Sala Boadella Carrer Sala Boadella, Castellar del Vallès, Barcelona, Espanya

Dies: 17 de desembre Hora: 13.00 hores Lloc: Carrer Sala Boadella Resum de l’esdeveniment: Comerç Castellar torna a comptar amb la col·laboració de les corals d’Espaiart. En aquest cas, cantarem repertori de El Gran Showman al Carrer Sala Boadella, envoltats per l’Street Market.

Participació dins l’acte «CuCo, aquest Nadal t’abraça»

Jardins del Palau Tolrà Passeig de Tolrà, 1, Castellar del Vallès, Barcelona, Espanya

Dies: 21, 22 i 23 de desembre Hora: entre les 18 i les 18:30 hores (pendent de confirmar l’hora exacte). Lloc: Jardins del Palau Tolrà Resum de l’esdeveniment: aquest Nadal tenim la sort de participar en un nou projecte, a Castellar del Vallès, que ens omplirà a totes i a tots d’il·lusió, amor i emocions compartides.

Audicions d’hivern

Sala Petit Format de l'Ateneu Carrer Major, 13, Castellar del Vallès, Barcelona, Espanya

Dies i horari: 19 de gener (a les 20.30 hores) i 20 de gener (es dividirà en tres torns: 17.00, 18.30 i 20.00 hores) Lloc: Sala Petit Foarmat de l'Ateneu Resum de l’esdeveniment: mostra del que s'ha treballat a classe durant la primera part del curs. 

In the Heights

Et vas quedar amb ganes de veure'ls donar-ho tot sobre l'escenari? Doncs, tens una nova oportunitat per ballar a ritme de In the Heights. Us esperem el dia 23 de març a la Sala Petit Format!

Concert «FIRA FORA ESTOCS» a Castellar del Vallès

Carrer Sala Boadella Carrer Sala Boadella, Castellar del Vallès, Barcelona, Espanya

Dia: 25 de febrer. Hora: 12.00 hores. Lloc: Carrer Sala Boadella Durada: 1 h aproximadament. Resum de l'esdeveniment: Comerç Castellar torna a comptar amb la col·laboració de les corals d'Espaiart, que cantaran repertori d'Alan Menken.

IN THE HEIGHTS

Sala de Petit Format C. Major, 13-15, Castellar del Vallès, Barcelona, Espanya

Tornem amb «IN THE HEIGHTS» per commemorar el Dia mundial del teatre! Així doncs, veniu a celebrar-ho amb nosaltres dissabte 23 de març a les 20.00 hores, a la Sala Petit Format de Castellar del Vallès.

SIX, El Musical

Calissó Cultural [Cal Calissó]

Aquesta vegada us portem un nou format per celebrar el Dia Mundial del Teatre! Teniu una nova oportunitat per gaudir de SIX al Calissó Cultural. Us hi esperem a les 20.00 hores!  

Concert «Ànimes flotant»

Espai Àgora C/Sol i Padrís, núm. 93, Sabadell, Barcelona, Espanya

Presentem el nostre nou concert «Ànimes flotant» en un nou espai! Aquest cop a Sabadell. Si voleu gaudir d'un moment amb nosaltres, us hi esperem dissabte dia 6 d'abril a les 18.30 hores a l'Espai Àgora (C/Sol i Padrís, núm. 93, 08203, Sabadell).