Dansa

«Si el desig de ballar s’acabés, crec que tot s’acabaria» Pina Bausch

(Moviment i coreografia de 1r a 6è de Primària i joves)

Espaiart entén la formació de la dansa que es dirigeix cap al desenvolupament de les capacitats relacionades amb la motricitat i el coneixement del propi cos.

L’objectiu principal és millorar la qualitat de moviment, la consciència corporal, la relació entre el cos i l’espai que ens envolta i el sentit del ritme, a través d’exercicis de caràcter lúdic amb què, d’altra banda, es potencia l’expressivitat i la creativitat de l’alumne/a.

Amb les diferents sessions, es pretén arribar al moviment conscient i la coreografia a través de la música més propera a cada edat i nivell.

Els elements necessaris per a l’organització de l’espai i la coordinació de passos en parelles i grups en un ball complet constitueixen també, aspectes interessants a treballar en aquesta matèria, el treball sobre la memòria física i intel·lectual, desenvolupar l’escolta i l’atenció, tot plegat un espai de relació artística on podem desenvolupar la comunicació, l’expressió dels nostres sentiments, el sentit estètic, la sensibilitat, la intel·ligència, la capacitat d’observació i la memòria.