BRAM i POP (Mostra de Cinema)

Dia: 8 de febrer.

Hora: 21.00h

Lloc: Auditori de Castellar.

Convocatòria: 18.00h a la Sala d’actes del Mirador.

Entrades: Reserva d’entrades

Repertori i ordre:

  • NEWSIES
  • *EL GRAN SHOWMAN (This is me i *Milions de somnis)
  • HIGH SCHOOL MUSICAL
  • *RENT  (MSC cantarà Seasons of love que farem tots 1a veu i Another Day)
  • *JOSEPH AND THE AMAZING TECHNICOLORDREAMCOAT
  • *MAMMA MIA

Tot el que està marcat amb asterisc * ho canta MSC

Vestuari: recordeu que no tenim mai la intenció de fer-vos gastar diners en vestuari, per tant, tenint en compte que aquest és un concert de pop-rock, dins del vestuari que marquem, pensem en allò que tinguem d’estil més “modern” possible, per exemple, texans negres enlloc de pantaló de pinces o sabates tipo botes o bambes roqueres :)

EL COR DE LA NIT vestuari base de color negre amb texà de color blau (cada nena ja sap què pot cantar i què no per saber quin vestuari li cal) NEWSIES camisa de quadres o colors tipo verd fosc, marró, gris… i boina qui vulgui. GRAN SHOWMAN, HIGH SCHOOL, RENT i  JOSEPH amb vestuari base. MAMA MIA amb vestuari base i alguna cosa brillant (tipo corbata, pajarita, llaç, barret…)

SOM·night vestuari base de color negre. NEWSIES camisa de quadres o colors tipo verd fosc, marró, gris… i boina qui vulgui. GRAN SHOWMAN amb les faldilles de tutú. HIGH SCHOOL, RENT i  JOSEPH amb jersei de color bourdeos. MAMA MIA alguna cosa brillant.

MUSICORUM vestuari base de color negre. MAMA MIA amb vestuari base i alguna cosa brillant (tipo corbata, pajarita, llaç, barret…)