Beca

Beca Sònia Gatell – Espaiart i Beca El cor de la nit

El curs 2010- 2011, Espaiart va celebrar el  seu  cinquè  aniversari.  Entre  moltes altres activitats i accions de celebració, la direcció de l’escola va presentar la primera convocatòria de la “Beca Sònia Gatell”, amb què es va obsequiar tres alumnes de l’escola.

Amb la voluntat de seguir amb aquesta iniciativa d’ajuda i de suport als estudiants d’Espaiart, s’ha continuat amb la iniciativa de la beca que consisteix en  la gratuïtat de les assignatures becades entre els mesos de gener i juny de cada curs. Un  total de tres disciplines, per tant, donen el nom dels tres becats: BECA MÚSICA – TEATRE – DANSA

El curs 2014-2015 es convoca per primer cop la beca EL COR DE LA NIT, que becarà una o dues de les components dels cors d’Espaiart/Musicorum. Aquesta beca és finançada íntegrament per Mossèn Ramón Villarino, gran amic d’Espaiart, amant de la música, protector dels infants i religiós que ens va obrir moltes vegades les portes d’una església que va convertir, efectivament, en la casa de tothom. Amb aquest gest Mossèn Ramon ens honora amb la seva generositat i el seu compromís amb l’educació i la felicitat dels nens i nenes a qui tantes vegades ha sentit cantar.

Les beques tenen un sentit pedagògic i de formació pels alumnes que hi accedeixin, aquest és l’esperit de la beca i també d’Espaiart.

BENEFICIARIS BECA 2010 – 2011: Guillem Plana; Alazne Fernández; Laia Casajoana.

BENEFICIARIS BECA 2011 – 2012: Anna Garcia; Abril Llobet; Laia Fábrega.

BENEFICIARIS BECA 2012 – 2013: Paula López; Júlia Barragan; Clara Sorolla.

BENEFICIARIA BECA 2013 – 2014: Marina Vera.

BENEFICIARIS BECA 2014 – 2015: Lucia Alejandre; Lídia Lomas; Andrea Ribó (beca El cor de la nit).

BENEFICIARIS BECA 2015 – 2016: Andrea Fornell;  Cristina Lozano; Mar Pérez i Anna Gallardo (beca El cor de la nit).

BENEFICIARIS BECA 2016 – 2017: Anais Díaz i Aina Ferré (beca El cor de la nit).

BENEFICIARIS BECA 2017 – 2018: Lucia Hasan i Queralt Mourelo (beca El cor de la nit).

Il·lusions d’avui, èxits per demà!